45 van 57 items

155 Kinderdagverblijf 6+

155 & Maas theater en dans

  • datum opties: di 2 en wo 3 april 2024 10.15 en 12.30 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Dans
  • max. leerlingen: 200
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: 155 & Maas theater en dans

Terwijl de jongens van 155 (eenvijfvijf) amper hun eigen veters kunnen strikken, krijgt iedereen om hen heen kinderen. En dan wordt de druk om volwassen te worden opeens heel groot. Je kan niet blijven lachen om poep en plas grappen, dingen zomaar kapot maken, doelloos rondhangen en niks doen. (toch?) Er moeten huizen gekocht worden, belastingen betaald worden en je moet je verdiepen in termen als ‘hypotheekrenteaftrek’ en ‘eigen-inkomsten-norm’. Knieschijven gaan kapot, haar valt uit en polsen breken.

Hoogste tijd voor 155 om iets te maken voor een publiek dat nog wél kan lachen om hun humor, voor het te laat is. De jongens zijn zo infantiel dat zelfs 6-jarigen zoiets hebben van: 'djeez, zij zijn echt kinderachtig'. In een flitsend, flauwe show vechten ze tegen het opgroeien. Onder het mom van “don’t grow up, it’s a trap”, lappen zij alle volwassen regels aan hun laars.

 

Inschrijven
De schoolvoorstellingen maken deel uit van de Bossche cultuur -en leesroute. Aanmelden doe je digitaal. Je ontvangt op maandag 20 maart 2023 een link naar het aanmeldformulier via e-mail. Houd je mailbox goed in de gaten!

Let op! Bij het aanmelden voor de Bossche cultuur- en leesroute geef je aan of je als school deelneemt aan de Bossche cultuur- en leesroute én geef welke schoolvoorstellingen je wilt bezoeken.
 

 


© 2023 - Huis73