163 van 190 items
 alice in wonderland_beeld_floor_rieder

ALICE IN WONDERLAND

Mariska Simon

  • groep: 1, 2, 3
  • datum opties: di 9 en wo 10 maart 2021
  • duur: 50 minuten
  • genre: Muziek
  • lesmateriaal: Nee
  • max. leerlingen: Max. 90 lln.
  • locatie:Babel, Pleitzaal
  • gezelschap: Mariska Simon

Meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll de verhalen over Alice. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar jurk verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan. Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel
hetzelfde?

Mariska Simon geeft een frisse draai aan het klassieke verhaal van Lewis Carroll. Een visueel feest voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Regie
Hans Thissen
Spel
Mariska Simon
Muziek
Mariska Simon & Ward Veenstra

Beeld: Floor Rieder
 

 

Meer info
Babel Den Bosch
Yvonne Attema
yvonneattema@babeldenbosch.nl
Tel. 088-2800252 of (06) 473 77 186

Inschrijven
Inschrijven is heel eenvoudig.
Stuur een mail naar onze programmeur Yvonne Attema via yvonneattema@babeldenbosch.nl o.v.v. naam van de school, de groep waarvoor je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en) je de groep in wilt schrijven. Wil je meer informatie of advies? Maak dan een afspraak met Yvonne. Als je wilt kun je direct plaatsen reserveren bij een voorstelling. Bellen kan ook: 088-2800252 of (06) 473 77 186.

Inschrijftermijn
De inschrijftermijn loopt tot en met donderdag 28 mei. Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

Kosten
De gemeente ’s-Hertogenbosch subsidieert het schoolvoorstellingenaanbod voor het Bossche primair onderwijs. Wij vragen de scholen om een minimale bijdrage van € 3,50 per persoon per voorstelling.
In december sturen we een rekening van de voorstellingen in september – december. En in juni over de voorstellingen van januari – juni.

Aantal leerlingen en begeleiders
Geef zo exact mogelijk het aantal leerlingen inclusief begeleiders aan. Op basis van deze aantallen wordt een totaalplanning gemaakt en gaan wij contractuele verplichtingen aan. Later de leerlingenaantallen naar beneden bijstellen is daarom niet mogelijk. Zijn er meer leerlingen dan opgegeven? Geef dit dan aan ons door, dan kijken wij of er plaats is.

Aantal voorstellingen
Je kunt kiezen voor één of twee voorstellingen per groep. Als je één voorstelling per groep wilt reserveren, geef dan ook maar één voorstelling op. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt; houd er rekening mee dat we niet alle keuzes kunnen honoreren. Na de zomervakantie krijgt elke school een totaaloverzicht van de toegekende voorstellingen. Wij vragen je hiervan een kopie te ondertekenen en retour te zenden. Hierna kunnen er geen veranderingen meer worden aangebracht.

Groepsindeling
We streven naar een evenwichtige programmering voor de verschillende leeftijden. Daarbij hanteren we de volgende indeling:

Groep 1: 4 tot 5 jaar
Groep 2: 5 tot 5 jaar
Groep 3: 6 tot 7 jaar
Groep 4: 7 tot 8 jaar
Groep 5: 8 tot 9 jaar
Groep 6: 9 tot 10 jaar
Groep 7: 10 tot 11 jaar
Groep 8 11 tot 12 jaar

Wij hebben geen apart aanbod voor het speciaal onderwijs.

 


© 2021 - Huis 73