147 van 190 items
Boom goes the dynamite

Boom goes the dynamite

Man || Co

  • groep: 6, 7, 8
  • datum opties: ma 1 di 2 en wo 3 februari 2021
  • duur: 60 minuten
  • genre: Dans
  • lesmateriaal: Ja
  • max. leerlingen: 150 lln.
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: Man || Co

Het fluitsignaal galmt over het sportveld. Eindelijk is het rust. De twee ijzersterke teams rennen uitgeput naar de zijlijn. Gesponsorde energydrank staat voor ze klaar. Cheerleaders vliegen het veld op, verkopers gaan rond met merchandise en de kiss-cam is entertainmentready. De mascotte in het strafschopgebied
vraagt zich af: wanneer gaat de wedstrijd eindelijk weer beginnen? Maar ja: waar men naar kijkt, daarmee moet geld verdiend worden.

Boom goes the dynamite is een energieke dansvoorstelling waarin de vercommercialisering van de huidige maatschappij ter discussie wordt gesteld. De makers van Man || Co (spreek uit als manco) vragen zich af of
hun generatie nog weet wanneer verlangens zijn opgewekt door reclames om ons heen of wanneer die echt van jezelf zijn. De voorstelling neemt het publiek mee in de frustratie die ontstaat wanneer het sportieve overschaduwd wordt door de commercie.

Dansensemble van 5 dansers.

www.frontaal.com
Foto: Anne Beentjes

 

Babel Den Bosch
Yvonne Attema
yvonneattema@babeldenbosch.nl
Tel. 088-2800252 of (06) 473 77 186

Inschrijven
Inschrijven is heel eenvoudig.
Stuur een mail naar onze programmeur Yvonne Attema via yvonneattema@babeldenbosch.nl o.v.v. naam van de school, de groep waarvoor je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en) je de groep in wilt schrijven. Wil je meer informatie of advies? Maak dan een afspraak met Yvonne. Als je wilt kun je direct plaatsen reserveren bij een voorstelling. Bellen kan ook: 088-2800252 of (06) 473 77 186.

Inschrijftermijn
De inschrijftermijn loopt tot en met donderdag 28 mei. Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

Kosten
De gemeente ’s-Hertogenbosch subsidieert het schoolvoorstellingenaanbod voor het Bossche primair onderwijs. Wij vragen de scholen om een minimale bijdrage van € 3,50 per persoon per voorstelling.
In december sturen we een rekening van de voorstellingen in september – december. En in juni over de voorstellingen van januari – juni.

Aantal leerlingen en begeleiders
Geef zo exact mogelijk het aantal leerlingen inclusief begeleiders aan. Op basis van deze aantallen wordt een totaalplanning gemaakt en gaan wij contractuele verplichtingen aan. Later de leerlingenaantallen naar beneden bijstellen is daarom niet mogelijk. Zijn er meer leerlingen dan opgegeven? Geef dit dan aan ons door, dan kijken wij of er plaats is.

Aantal voorstellingen
Je kunt kiezen voor één of twee voorstellingen per groep. Als je één voorstelling per groep wilt reserveren, geef dan ook maar één voorstelling op. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt; houd er rekening mee dat we niet alle keuzes kunnen honoreren. Na de zomervakantie krijgt elke school een totaaloverzicht van de toegekende voorstellingen. Wij vragen je hiervan een kopie te ondertekenen en retour te zenden. Hierna kunnen er geen veranderingen meer worden aangebracht.

Groepsindeling
We streven naar een evenwichtige programmering voor de verschillende leeftijden. Daarbij hanteren we de volgende indeling:

Groep 1: 4 tot 5 jaar
Groep 2: 5 tot 5 jaar
Groep 3: 6 tot 7 jaar
Groep 4: 7 tot 8 jaar
Groep 5: 8 tot 9 jaar
Groep 6: 9 tot 10 jaar
Groep 7: 10 tot 11 jaar
Groep 8 11 tot 12 jaar

Wij hebben geen apart aanbod voor het speciaal onderwijs.

 


© 2021 - Huis 73