146 van 189 items
Broerszussen

Broerszussen

Ish

  • groep: 4, 5, 6
  • datum opties: ma 4 en di 5 januari 2021
  • duur: 55 minuten
  • genre: Dans
  • lesmateriaal: ja
  • max. leerlingen: max 175 lln.
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: Ish

Wat betekent het om de oudste, middelste of jongste te zijn? Broers en zussen hebben altijd een bijzondere band met elkaar. Of je elkaar nou in de haren vliegt of je elkaars beste vrienden bent, je bent hoe dan ook je
hele leven met elkaar verbonden.

In de dansvoorstelling Broerszussen wordt ingezoomd op het leven van twee broers en een zus. Elk kind met een eigen karakter. De stoere oude broer, die zich overal te oud voor voelt. Het middelste broertje dat de vrede bewaakt en het blije kleine zusje, dat overal enthousiast over is.
Laat je verrassen in deze energieke dansvoorstelling, waarin de stijlen Breakdance, Popping & Hip Hop samenkomen.

Broerszussen is herkenbaar voor jong en oud!

Choreografie: Carl Refos
www.totslot.nl

Foto: Carl Refos

 

Babel Den Bosch
Yvonne Attema
yvonneattema@babeldenbosch.nl
Tel. 088-2800252 of (06) 473 77 186.

Inschrijven
Inschrijven is heel eenvoudig.
Stuur een mail naar onze programmeur Yvonne Attema via yvonneattema@babeldenbosch.nl o.v.v. naam van de school, de groep waarvoor je wilt reserveren en voor welke voorstelling(en) je de groep in wilt schrijven. Wil je meer informatie of advies? Maak dan een afspraak met Yvonne. Als je wilt kun je direct plaatsen reserveren bij een voorstelling. Bellen kan ook: 088-2800252 of (06) 473 77 186.

Inschrijftermijn
De inschrijftermijn loopt tot en met donderdag 28 mei. Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

Kosten
De gemeente ’s-Hertogenbosch subsidieert het schoolvoorstellingenaanbod voor het Bossche primair onderwijs. Wij vragen de scholen om een minimale bijdrage van € 3,50 per persoon per voorstelling.
In december sturen we een rekening van de voorstellingen in september – december. En in juni over de voorstellingen van januari – juni.

Aantal leerlingen en begeleiders
Geef zo exact mogelijk het aantal leerlingen inclusief begeleiders aan. Op basis van deze aantallen wordt een totaalplanning gemaakt en gaan wij contractuele verplichtingen aan. Later de leerlingenaantallen naar beneden bijstellen is daarom niet mogelijk. Zijn er meer leerlingen dan opgegeven? Geef dit dan aan ons door, dan kijken wij of er plaats is.

Aantal voorstellingen
Je kunt kiezen voor één of twee voorstellingen per groep. Als je één voorstelling per groep wilt reserveren, geef dan ook maar één voorstelling op. Het aantal plaatsen per voorstelling is beperkt; houd er rekening mee dat we niet alle keuzes kunnen honoreren. Na de zomervakantie krijgt elke school een totaaloverzicht van de toegekende voorstellingen. Wij vragen je hiervan een kopie te ondertekenen en retour te zenden. Hierna kunnen er geen veranderingen meer worden aangebracht.

Groepsindeling
We streven naar een evenwichtige programmering voor de verschillende leeftijden. Daarbij hanteren we de volgende indeling:

Groep 1: 4 tot 5 jaar
Groep 2: 5 tot 5 jaar
Groep 3: 6 tot 7 jaar
Groep 4: 7 tot 8 jaar
Groep 5: 8 tot 9 jaar
Groep 6: 9 tot 10 jaar
Groep 7: 10 tot 11 jaar
Groep 8 11 tot 12 jaar

Wij hebben geen apart aanbod voor het speciaal onderwijs

 


© 2021 - Huis 73