181 van 202 items
Bureau Babel

Camping Pavarotti

Mark van Vliet

  • groep: 1, 2, 3
  • datum opties: ma 10, di 11 en wo 12 januari, aanvangstijden ma. 12.30 uur, di 10.15+ 12.30 uur, wo 12.30 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Muziek
  • lesmateriaal: nee
  • max. leerlingen: max 150 lln.
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: Mark van Vliet

Carmen heeft een heerlijke vakantie op camping Pavarotti. Ze geniet van de zon, ijsjes en zwemmen. En ze houdt van zingen. Het liefst de hele dag door! Had ze maar een vriendje om samen mee te zingen! Dan komt ze erachter dat de zoon van de campingbaas, Tamino, de hele zomer opgesloten op zijn kamer moet blijven voor straf. Carmen moet een spannende route afleggen om bij Tamino te komen en komt onderweg allerlei kleurrijke figuren op de camping tegen. De knipgrage tuinier Jan Sevilla, Pavarotti’s gevaarlijke hond Domingo, mevrouw Callas de toiletjuffrouw, de kat Don Giovanni en de snurkende campingbaas Pavarotti zelf! Zal het haar lukken om Tamino te bevrijden?

Camping Pavarotti is een komische familievoorstelling boordevol prachtige aria’s uit beroemde opera’s. Door bekende aria’s te vertalen en aan elkaar te rijgen als een modern spannend sprookje komen deze op aansprekende wijze tot leven. Met verfrissende, grappige teksten die elk kind zo mee kan zingen! O.a. de opera’s ‘Carmen’, ‘De Toverfluit’ en ‘De Barbier van Sevilla’ komen op verrassende wijze in een nieuw jasje voorbij. Mark van Vliet laat kinderen en volwassenen weer op een toegankelijke en vrolijke manier kennis maken met prachtige aria’s uit de operawereld!

 

Concept en liedteksten: Mark van Vliet

Regie: Olaf van de Ven

Spel: Mark van Vliet & Mirthe Bron

www.markvanvliet.nl

Inschrijven
Inschrijven is heel makkelijk. Bel of stuur een mail met je keuzes naar Yvonne Attema. Een afspraak maken kan ook. Yvonne heeft alle voorstellingen of presentaties ervan gezien en kan je daardoor meer informatie en advies geven.

De inschrijftermijn loopt vanaf maandag 17 mei tot woensdag 9 juni 2021.

Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

yvonneattema@huis73.nl of 06 4737 7186

Informatie
Praktische zaken en verdere informatie vind je hier

 


© 2021 - Huis 73