164 van 202 items
Wat biedt de stad

De drie honden - Kinderboekenweek 2021

Verhalenverteller - Mieke Aalderink

  • groep: 5, 6, 7, 8
  • duur: 30 of 50 min. per voorstelling
  • genre: Drama
  • lesmateriaal: voorstelling
  • locatie:op school
  • gezelschap: Verhalenverteller - Mieke Aalderink

Worden wat je wil – Kinderboekenweek bovenbouw

 

Dromen over later. Wat ga je worden? Ga je voor de spannende avonturen? Ga je iets doen waar je goed in bent? Kies je werk waar je veel geld mee kunt verdienen?

In je dromen kun je in ieder geval al alles even uitproberen. Patatverkoper op de maan, fotomodel, ontdekkingsreiziger, de-leukste-juf-van-de-school, chirurg of zoetebroodjesbakker. Zelfs schaapsherder worden kan een stuk spannender dan je denkt

Kinderboekenweek 2021  zet de deur naar later alvast op een kier.

 

De drie honden

is het bloedstollend spannende verhaal over Kasper, die precies weet wat hij wil: schaapherder worden. Drie schapen heeft hij, het begin van zijn kudde. Kasper is vol goede moed. Maar dan treft hij op zijn pad een oude man die hem een angstaanjagend voorstel doet… “Grijp je kans, jongeman, grijp je kans.” De arme jongen is bang, maar hij heeft geen keus. Voor hij weet wat er gebeurt is de man verdwenen, mét zijn schapen. Kasper blijft achter met drie honden. Geen gewone honden. Hij staat te trillen op zijn benen maar hij moet door. En hij gaat door, een hachelijk avontuur tegemoet.

 

Meer info en reserveren: Mieke Aalderink
Telefoon: 073 5324554 / 06 50402386
E-mail: mieke.verhalen@home.nl
Website: www.verteller.com

http://www.verteller.com/kinderboekenweek-2021-worden-wat-je-wil

Kinderen van 9 tot 12 jaar zitten van begin tot eind, op het puntje van hun stoel bij dit huiveringwekkend spannende sprookje.

 

 

 


© 2021 - Huis 73