184 van 202 items
Bureau Babel

Doe mij een liedje speciaal

Hippe Gasten

  • groep: 6, 7, 8
  • datum opties: ma 28, di 29, wo 30 en do 31 maart en vrij 1 april 2022, aanvang 10.15 en 12.30 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Muziek
  • lesmateriaal: ja
  • max. leerlingen: 150 lln.
  • locatie:Verkadefabriek, Clubzaal
  • gezelschap: Hippe Gasten

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje pakt je beet en het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen!

In deze spiksplinternieuwe theatershow gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag. Wat is een liedje en wat doet een liedje? Bij Doe mij een liedje speciaal worden liedjes besteld bij een snackbar. Je krijgt een kijkje in de keuken en ziet hoe alles vakkundig wordt bereid. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt. Vol interactie en publieksparticipatie. Natuurlijk overgoten met een rocksausje en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. De band bestaat uit vijf topmuzikanten die allemaal een voorliefde voor rockmuziek hebben. De liedjes met leuke en uitdagende teksten, gespeeld door een superstrakke band, vallen ook erg goed in de smaak bij de leerkrachten.

Beroemd in China

Zoals je wellicht hebt gehoord, Hippe Gasten zijn al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

“Hippe Gasten is groot in China. In het land zonder eigen kinderrock heeft de Nederlandse band sterrenstatus.” NRC

 

Beeld: © Maaike van Esch

www.hippegasten.nl

Inschrijven
Inschrijven is heel makkelijk. Bel of stuur een mail met je keuzes naar Yvonne Attema. Een afspraak maken kan ook. Yvonne heeft alle voorstellingen of presentaties ervan gezien en kan je daardoor meer informatie en advies geven.

De inschrijftermijn loopt vanaf maandag 17 mei tot woensdag 9 juni 2021.

Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

yvonneattema@huis73.nl of 06 4737 7186

Informatie
Praktische zaken en verdere informatie vind je hier

 


© 2021 - Huis 73