48 van 57 items
Bureau Babel

Hotel HierWaarDaar 8+

De Dansers i.s.m. Het Filiaal theatermakers

  • datum opties: ma 23, di 24 en wo 25 oktober 2023. Ma en di 10.15+ 12.30 uur, wo 10.15 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Dans
  • max. leerlingen: 200
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: De Dansers i.s.m. Het Filiaal theatermakers

We zijn aangekomen in een vervallen hotel aan het eind van alle steden: Hotel Hierwaardaar, waar wonderlijke dingen verschijnen en zomaar verdwijnen. Vier verdwaalde figuren belanden in de lobby en proberen zich thuis te voelen tussen dansende vissen, plagend meubilair en stormende muren. Hotel Hierwaardaar is tegelijk grappig en bevreemdend, maar stiekem ook verbazingwekkend herkenbaar.

Een coproductie van De Dansers & Het Filiaal theatermakers

De Utrechtse gezelschappen De Dansers en Het Filiaal theatermakers stropen de mouwen op voor een familievoorstelling waarin dans, mime en beeldend theater samenkomen. Ze nemen het op voor de schoonheid van de poging om overal iets van te maken, ook als het even tegen zit. Hotel Hierwaardaar is danstheater over dwalen en ontdekken voor iedereen vanaf 8 jaar.

Foto: Bart Grietens

 

Inschrijven
De schoolvoorstellingen maken deel uit van de Bossche cultuur -en leesroute. Aanmelden doe je digitaal. Je ontvangt op maandag 20 maart 2023 een link naar het aanmeldformulier via e-mail. Houd je mailbox goed in de gaten!

Let op! Bij het aanmelden voor de Bossche cultuur- en leesroute geef je aan of je als school deelneemt aan de Bossche cultuur- en leesroute én geef welke schoolvoorstellingen je wilt bezoeken.

 


© 2023 - Huis73