12 van 136 items
asset by WebDog

Kunstpraat

Het Noordbrabants Museum

  • datum opties: dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Beeldend
  • kosten: €40 per rondleiding (max. 16 leerlingen per rondleiding)
  • locatie:Het Noordbrabants Museum
  • gezelschap: Het Noordbrabants Museum

Samen kijken naar kunst levert de mooiste verhalen op. Tijdens een begeleid interactief gesprek vormen juist de verhalen die de jongeren aan kunst geven de rode draad. Tijdens kunstpraat worden de jongeren uitgedaagd met de inzet van actieve korte opdrachten en diverse kijkmethodes hun vragen, ideeën en associaties te delen met de groep. Om zo de overeenkomsten en verschillen onderling onder de loep te nemen. Zo ontstaan er de meest verrassende en bijzondere inzichten én verhalen. 

Stel zelf je route samen

Deze interactieve rondleiding kan op verschillende plekken in het museum plaatsvinden: bij de vaste collectie of door een wisseltentoonstelling. Heb je zelf een bepaalde tentoonstelling of onderwerp in gedachten waar je de jongeren graag over wilt horen vertellen? Laat het ons weten in het veld ‘opmerkingen/bijzonderheden’.

Let op: extra informatie met betrekking tot het coronavirus 

Museumbezoek voor groepen is momenteel mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur. Je kunt ook gebruik maken van ons aanbod voor in de klas. Bezoek onze website regelmatig voor een update van ons aanbod.

 

MEER INFO EN RESEVREN: 
TELEFOON: 073 6877820
EMAIL: reservering@hnbm.nl
WEBSITE: www.hnbm.nl

 

Dit programma is slechts één van de vele mogelijkheden in Het Noordbrabants Museum. Voor het complete aanbod kijk op de website of neem contact op voor een programma op maat.

 


© 2022 - Huis73