33 van 202 items
asset by WebDog

Kunstpraat

Het Noordbrabants Museum

  • groep: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
  • datum opties: dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Beeldend
  • locatie:Het Noordbrabants Museum
  • gezelschap: Het Noordbrabants Museum

Samen kijken naar kunst levert de mooiste verhalen op. Tijdens een begeleid interactief gesprek vormen de verhalen die de kinderen aan kunst geven de rode draad. Onze museumdocenten maken gebruik van actieve korte opdrachten en diverse kijkmethodes. De kinderen worden uitgedaagd om hun vragen, ideeën en associaties met elkaar te delen. Zo ontstaan er de meest verrassende en bijzondere inzichten én verhalen.

Stel zelf je route samen

Deze interactieve rondleiding kan op verschillende plekken in het museum plaatsvinden: bij de vaste collectie of door een wisseltentoonstelling. Heb je zelf een bepaalde route of kunstwerk in gedachten waar je de kinderen graag over wil horen vertellen? Laat het ons weten in het veld 'opmerkingen en/of bijzonderheden'.

Let op: extra informatie met betrekking tot het coronavirus 

Museumbezoek voor groepen is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag tussen 9 en 11 uur. Je kunt ook gebruik maken van ons aanbod voor in de klas, zoals Hoe dan?! in de klas.

 

 

Het Noordbrabants Museum
TELEFOON: 073 6877820
EMAIL: reservering@hnbm.nl
WEBSITE: www.hnbm.nl/primair-onderwijs

Dit programma is slechts één van de vele mogelijkheden in Het Noordbrabants Museum. Voor het complete aanbod kijk op de website of neem contact op voor een programma op maat.

 


© 2021 - Huis 73