66 van 202 items
asset by WebDog

Mediawijsheid

Muzerije

  • duur: minimaal 90 minuten
  • genre: Digitale media / Technologie
  • locatie:Op school of bij Muzerije
  • gezelschap: Muzerije

Mediawise
Van fotografe tot beeldbewerking tot webpublicatie. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met een beetje techniek en veel creativiteit! Je kunt in deze workshop heel veel ideeën omzetten naar flitsende beelden en ontwerpen. Leer de technische snufjes tijdens het fotograferen en leer omgaan met een bewerkingsprogramma. Maak een mooie profielpagina aan op Facebook of deel toffe story’s via Instagram. Wat zet je er eigenlijk wel en maar beter niet op?

Design Your Life
Van idee tot concreet eindproduct. Grafische vormgeving met behulp van een bewerkingsprogramma. Ontwerp een logo voor je band of modelabel. Maak zelf een icoontje voor je Facebookprofiel of Instagram. Design je sneakers of customise je t-shirt.

Fake or Fact
Op internet wordt je dagelijks overspoeld met een ongelofelijk aantal nieuwsberichten. In deze workshop gaan we rare krantenberichten verzinnen op basis van foto’s en krantenkoppen. We proberen ze wel zo geloofwaardig op te schrijven dat het lijkt alsof het echt gebeurd is. De berichten worden gebundeld tot een krant.

Zach King
Niets is wat het lijkt. Door op een creatieve, slimme manier alledaagse voorwerpen in een filmpje te bewerken, kan er op beeld ineens veel meer dan in werkelijkheid. Laat je inspireren door de Magic Vines filmpjes van Zach King. Na een aantal handige tips & tricks, en veel uitproberen heb je jouw eigen coole illusionisten filmpje als eindresultaat.

Bovenstaande workshops kunnen los of in een reeks worden afgenomen.
 

 

MEER INFO EN RESERVEREN
TELEFOON: 073 - 614 10 84
E-MAIL: kunstencultuur@muzerije.nl
WEBSITE: www.muzerije.nl

 
 
 

 


© 2021 - Huis 73