86 van 202 items
asset by WebDog

Podium voor Talent

Muzerije

  • datum opties: in overleg
  • duur: Minimaal 90 minuten
  • genre: Multidisciplinair
  • locatie:Op school of bij Muzerije
  • gezelschap: Muzerije

Laat talent zien! Muzerije organiseert jaarlijks meerdere buitenschoolse projecten waar jongeren aan kunnen deelnemen en zowel voor- als achter de schermen hun talent kunnen ontwikkelen. Soortgelijke projecten passen we nu óók binnen schools toe. De leerlingen werken vanuit passie en intrinsieke motivatie. In plaats van workshops, worden zij actief gecoacht in hetgeen dat zij graag willen leren. Met de input van de leerlingen als uitgangspunt, wordt gewerkt aan bijvoorbeeld een theaterstuk, dans- act of materiaal voor een expositie. Door bij Muzerije te werken, krijgen leerlingen de kans om zich te exploreren in een ‘nieuwe’ omgeving en worden ze gestimuleerd om buiten de kaders van school te denken. De podiumpresentaties waar naartoe wordt gewerkt zijn de drijfveer, waardoor de discipline vergroot wordt.  

 
Ook werkt Muzerije graag samen met scholen die creatieve leerlingen wel willen ‘uitlenen’ om talent te laten zien. Tijdens (jongeren) evenementen kunnen leerlingen aanhaken met hetgeen dat zij op school, bijvoorbeeld tijdens de muziek- of beeldende lessen, hebben gecreëerd. Op deze manier is deelnemen wat laagdrempeliger, maar krijgen leerlingen wel kansen om talent te presenteren of werk te exposeren op locatie van Muzerije. 
 
Heb je ideeën om op een nieuwe manier met ons samen te werken of wil je hier graag het gesprek over aangaan? Wij denken graag mee!
 

 

MEER INFO EN RESERVEREN
TELEFOON:
073 - 614 10 84
E-MAIL: kunstencultuur@muzerije.nl
WEBSITE: www.muzerije.nl

 

 

 

 


© 2021 - Huis 73