33 van 136 items
asset by WebDog

SchoolSong

Muziekles DenBosch

  • datum opties: in overleg
  • genre: Muziek
  • kosten: € 300,-
  • locatie:op school of bij Muziekles DenBosch
  • gezelschap: Muziekles DenBosch

Maak, oefen en zing samen een lied waar iedereen zijn steentje aan bijdraagt. Verdient jullie school een eigen lied? Heb je iets te vieren met je school? Heb je een jubileum? Wil je een docent die weggaat een waardig afscheid geven in de vorm van een lied? Wij kunnen de school helpen om een lied te schrijven dat past bij de school en de situatie.
Er is de mogelijkheid om dit lied met de leerlingen te schrijven, via een proces waar ook veel begrijpend lezen en taal in voorkomt. Wij zijn betrokken bij wat de leerlingen en de docenten belangrijk vinden om in het lied te hebben. Met goed contact met de docent(en) en leerlingen proberen we het lied zo goed mogelijk bij de situatie te laten passen. Dit is het eerste ontmoetingsmoment, wij nemen alle leuke ideeën mee en schrijven een lied. We maken daar een opname van (één met en één zonder zang, en een pakketje met de tekst) zodat de docenten met hun klas kunnen oefenen en meezingen.
Wanneer een lied door de hele school gezongen moet worden wordt er nagedacht over differentiatie. Zo kan het dat de kleuters bijvoorbeeld alleen het refreintje meezingen, en dat wordt makkelijk genoeg gemaakt om hen te kunnen aanleren. Om het lied ook interessant genoeg te maken voor de bovenbouw, kan bijvoorbeeld ook een stuk rap in het lied verwerkt worden. Voor voortgezet onderwijs kunnen we natuurlijk nog weer een stap verder gaan. Wij zullen onze aanpak afstemmen op de groep.
Het tweede moment waar wij aanwezig zijn is bij de uitvoering. We zorgen dat er genoeg tijd is voor iedereen om het nummer goed in te studeren en we creëren een leuke sfeer waarin we samen het lied ten gehore zullen brengen. 

 

MEER INFO EN RESERVEREN: Jan van de Laar
TELEFOON: 06 47114807
EMAIL: info@muzieklesdenbosch.nl
WEBSITE: www.muzieklesdenbosch.nl

 


© 2022 - Huis73