54 van 57 items
Bureau Babel

Supernormaal 5+

HNTjong – Loek de Bakker

  • datum opties: ma 15, di 16 en wo 17 april 2024, ma 12.30 uur, di 10.15 uur + 12.30 uur, wo 10.15 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Muziek
  • max. leerlingen: 150
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: HNTjong – Loek de Bakker

Wat is eigenlijk normaal? Ben jij normaal? Hoe kunnen we uit al die hokjes stappen? In de wonderlijke wereld van Supernormaal wil een driehoek liever een rechthoek zijn en houdt een juf niet van brave kinderen. Theatermaker Loek de Bakker maakt een grappige en ontroerende voorstelling met livemuziek van Zilveren Krekel-winnaar Jelle Hoekstra, die je laat dansen in je stoel.

Een doodnormale dag wordt een feest van kleurrijke figuren die in geen enkel hokje passen. Opeens huppelt er een harig blauw figuur rond en beginnen de gordijnen te dansen op de beat. Anders zijn is helemaal geen straf. Sterker nog: Het is misschien wel een superpower.

Supernormaal is geïnspireerd op het poëzieprentenboek van Ted van Lieshout Wij zijn bijzonder, misschien zijn wij een wonder.
“Supernormaal is humoristisch en de boodschap dat aanpassingsgedrag niet altijd nodig is, spreekt tot de verbeelding.” - Theaterkrant.

 

Inschrijven
De schoolvoorstellingen maken deel uit van de Bossche cultuur -en leesroute. Aanmelden doe je digitaal. Je ontvangt op maandag 20 maart 2023 een link naar het aanmeldformulier via e-mail. Houd je mailbox goed in de gaten!

Let op! Bij het aanmelden voor de Bossche cultuur- en leesroute geef je aan of je als school deelneemt aan de Bossche cultuur- en leesroute én geef welke schoolvoorstellingen je wilt bezoeken.
 

 


© 2023 - Huis73