53 van 57 items
Bureau Babel

Tadadaaa!! 4+

DrumDrumDrum

  • datum opties: ma 4 en di 5 maart 2024, ma 12.30 uur, di 10.15 uur + 12.30 uur
  • duur: 60 minuten
  • genre: Muziek
  • max. leerlingen: 200
  • locatie:Verkadefabriek, Grote Zaal
  • gezelschap: DrumDrumDrum

Laat je door Drumdrumdrum de wereld over meenemen en vier het leven. Stilzitten is onmogelijk!

Het feest kan beginnen want daar zijn ze weer! Drumdrumdrum speelt ‘TADADAAA!!!’ Een nieuwe wervelende, interactieve show, waarin we met wereldmuziek de positieve, mooie en bijzondere dingen van het leven vieren.
In Mexico kent iedereen de Ranchera! Op Curaçao spelen en dansen we de Tumba! Ken jij die al? Nee? En ken je dan wel de Nederlandse vogeltjesdans? Drumdrumdrum gooit al deze muziekstijlen en culturen in de mixer. En wat heb je dan? TADADAAA… een groots wereldfeest!

Stilzitten is voor het jonge publiek onmogelijk. Dus kom kijken en kom meedansen, muziek maken en zingen! Laat je meenemen door Drumdrumdrum de wereld over en vier het leven.

Foto: Joep van Aert

 

Inschrijven
De schoolvoorstellingen maken deel uit van de Bossche cultuur -en leesroute. Aanmelden doe je digitaal. Je ontvangt op maandag 20 maart 2023 een link naar het aanmeldformulier via e-mail. Houd je mailbox goed in de gaten!

Let op! Bij het aanmelden voor de Bossche cultuur- en leesroute geef je aan of je als school deelneemt aan de Bossche cultuur- en leesroute én geef welke schoolvoorstellingen je wilt bezoeken.
 

 


© 2023 - Huis73