181 van 203 items
Bureau Babel

Vreemde Streken

Trio Diamanda en Oorkaan

  • groep: 4, 5, 6
  • datum opties: ma 15 en di 16 november 2021, aanvangstijden 10.15+ 12.30 uur
  • duur: 45 minuten
  • genre: Muziek
  • lesmateriaal: ja
  • max. leerlingen: 70 lln.
  • locatie:Studio Tramkade
  • gezelschap: Trio Diamanda en Oorkaan

Hoe klinkt het onbekende? Trio Diamanda neemt het publiek mee op een muzikale reis, hun zoektocht naar de klank van het onbekende, langs de Goldbergvariaties van Bach, de hedendaagse composities van Garth Knox en de energieke melodieën uit de Ierse Folk tradities. Want wie nieuwsgierig is, ontdekt de mooiste en gekste dingen.
Muziek is van én voor iedereen. Muziek kun je verstaan zonder een woord te zeggen. Het raakt, schuurt, inspireert of irriteert, maar het laat je nooit onberoerd. Muziek schept ruimte voor verbeelding en verwondering. En als muziek gezamenlijk in een live uitvoering wordt ervaren, verbindt muziek.
Trio Diamanda bestaat uit rising star violiste Diamanda Dramm (Dutch Classical Talent 2018), Yanna Pelser op altviool en Marcus van den Munckhof op cello.

OORKAAN - Je kijkt je oren uit!

Jeugdmuziekgezelschap Oorkaan speelt met professionele musici theatrale concerten voor een jong publiek. Oorkaan laat zo veel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek ontdekken. Klassieke muziek uit de hele wereld van vroeger en nu, klinkt in theatrale en verrassende vormen. Net als bij een concert is een Oorkaan-voorstelling (bijna) zonder woorden en staan er alleen musici op toneel. Vreemde Streken is een productie van Oorkaan. Dramaturgie door Erin Coppens en Caecilia Thunnissen.

 

Beeld: © Bart Grietens

www.diamandadramm.com

www.oorkaan.nl

Inschrijven
Inschrijven is heel makkelijk. Bel of stuur een mail met je keuzes naar Yvonne Attema. Een afspraak maken kan ook. Yvonne heeft alle voorstellingen of presentaties ervan gezien en kan je daardoor meer informatie en advies geven.

De inschrijftermijn loopt vanaf maandag 17 mei tot woensdag 9 juni 2021.

Hierna kun je niet meer op het aanbod inschrijven.

yvonneattema@huis73.nl of 06 4737 7186

Informatie
Praktische zaken en verdere informatie vind je hier

 


© 2022 - Huis 73