108 van 202 items
asset by WebDog

Zing samen de musical

Muziekles DenBosch

  • groep: 8
  • datum opties: Gehele jaar door (op afspraak)
  • genre: Muziek
  • locatie: kan zowel op locatie als bij MuzieklesDenBosch
  • gezelschap: Muziekles DenBosch

De musical is vaak een mooie afsluiter van je basisschooltijd. Om de leerlingen extra vertrouwen mee te geven komt onze docent helpen met het zingen. Het zingen in een musical is heel erg leuk, maar ook heel spannend. Via erg concrete tips en tricks geeft onze zangdocent de leerlingen handvaten voor het zingen. Samen zingen is erg leuk voor kinderen, maar nu er bij de musical publiek bij komt worden de leerlingen onzeker. De workshop werkt motiverend voor de leerlingen en het geeft ze vertrouwen. Hoe lekkerder het klinkt hoe meer zin de leerlingen erin krijgen.
De workschop is bedoeld voor de periode waarin het instuderen van de musical al in een wat verder stadium is. Het werkt het beste als het grootste deel van de leerlingen de liedjes kennen zodat de tips direct toepasbaar zijn. Via een workshop met leuke zangoefeningen die betrekking hebben op zingen in een groep en het zingen van de musicalliedjes krijgen de leerlingen een beter inzicht in hoe je mooi en zéker zingt.
De docent ontvangt de musicalliedjes graag van tevoren toegestuurd zodat hij zich goed kan voorbereiden. Hij heeft de mogelijkheid om de muziek af te spelen op eigen apparatuur/te begeleiden op piano/gitaar. De workshop is in overleg ook te boeken voor andere klassen.

 

MEER INFO EN RESERVEREN: Jan van de Laar
TELEFOON: 0647114807
EMAIL: info@muzieklesdenbosch.nl
WEBSITE: www.muzieklesdenbosch.nl


 

 


© 2021 - Huis 73